Evo detalja

Foto - Knjiga 'Čovjek robotu nalik ili Coronavirus – Tragovi zla' predstavljena u Novom Maforu

Objavljeno: 15.11.2023. 12:58

Zadnja izmjena: 15.11.2023. 12:58

Nova knjiga admirala Davora Domazeta-Loše 'Čovjek robotu nalik ili Coronavirus – Tragovi zla' koja je svoje premijerno predstavljanje u Hrvatskoj imala u utorak navečer u Kulturnom centru 'Ivan Rabuzin'  u organizaciji Gradske knjižnice i čitaonice Novi Marof.

Kako je naglasio sam autor, knjiga je posvećena djeci koja su napadnuta asimetričnim ratom i govori o tome kako je pandemija utjecala na ljude i kako je moguće proizvesti stres globalnih razmjera. Domazet-Lošo iznosio je teze da pandemija manipulacije kojoj smo svjedočili nema karakteristike zaštite javnog zdravlja, već obilježja vojnih operacija globalnih elita protiv čovjeka, vjere, obitelji, života, Boga. Kazao je da je svrha svega bilo mRNA cjepivo.

- Da se preko njega dođe do indikacijskog čipiranja ljudi. To je krajnji cilj, to je ono što je Orwell napisao u svojem romanu '1984.'. Pokazao sam da se radi o labirintskom svijetu besmislenosti, u kojem se znanstvenici koji nisu neznanstvene znanosti, koji nisu znanstvenici, pojavljuju i tumače svaki dan – istaknuo je Domazet-Lošo.

Ravnateljica Gradske knjižnice i čitaonice Lidija Zečević iznimno je zadovoljna što je admiral za premijerno predstavljanje svoje nove knjige u Hrvatskoj odabrao upravo Novi Marof. 

Komentari