dobra zabava

Foto - Koncertom Tarapana Benda započela proslava Rokova u Druškovcu

U večernjim satima 14. kolovoza na igralištu Područne škole Druškovec proslava blagdana svetog Roka nastavlja se koncertom benda Kumovi....
Objavljeno: 14.08.2022. 08:22

Zadnja izmjena: 14.08.2022. 08:28

Foto: Boris Matijašec

Glazbeni dio proslave blagdana svetog Roka u Druškovcu počeo je sinoć u večernjim satima na igralištu Područne škole Druškovec koncertom bendova Tarapana i Aquarius, a kako je bilo možžete vidjeti u našoj fotogaleriji.

U nedjelju 14. kolovoza u jutarnjim satima, u Područnoj školi Druškovec u organizaciji Šahovskog kluba Metalac Donje Ladanje i pod pokroviteljstvom Općine Maruševec, održat će se otvoreno brzopotezno prvenstvo u šahu, s početkom u 10 sati. Natjecanje je organizirano kao otvoreno pojedinačno seniorsko prvenstvo, kadetsko prvenstvo te turnir šahovskih nada, a pravo sudjelovanja imaju svi šahisti i ljubitelji šaha bez obzira na dob, spol i kategoriju. Za najuspješnije organizatori su osigurali prigodne nagrade.

U večernjim satima 14. kolovoza na igralištu Područne škole Druškovec proslava blagdana svetog Roka nastavlja se koncertom benda Kumovi.

Komentari