ulična košarka se vratila

FOTO Dođite na Kapucinski trg i uživajte u pravom, dobrom haklu!

Objavljeno: 19.05.2018. 11:27

Zadnja izmjena: 19.05.2018. 13:48

Foto: Viktor Hranić

Sa subotnjim sunčanim jutrom na Kapucinski trg izašli su hakleri koji su preko zime marljivo vježbali kako bi spremni dočekali sezonu. Tako je košarkaški teren na Kapucinskom trgu danas postao središte natjecanja, druženja i dobre zabave.

Na Kapucinski trg stiglo je Laško 3x3 turnir, u sklopu kojeg se 24 ekipe domaćih i stranih haklera natječu u dvije kategorije – profesionalci i rekreativci, a najbolji među profesionalcima osvojit će plasman na najjači svjetski Challenger turnir u Lipiku, korak bliže svjetskom finalu na Masters turniru u Lausannei, dok su za najbolje u kategoriji rekreativaca osigurane vrijedne nagrade.

Na radost svih haklera, i onih koji će to tek postati, Laško će nakon turnira donirati dvije nove unikatne table i nove zglobne obruče koji će se postaviti na igralište na Banfici, a zid uz teren kod studentskog doma ukrasit će muralom svjetski poznati street artist LUNAR. Stoga, pridružite se u ostatku dana praćenju košarkaškog spektakla, zauzmite svoje mjesto na navijačkim tribinama i podržite svoje favorite.

Komentari