Općina Breznica

Foto - Krobot: U tijeku pripreme oko početka gradnje novog dječjeg vrtića

Objavljeno: 08.04.2024. 10:09

Zadnja izmjena: 08.04.2024. 10:18

Povodom pete obljetnice osnutka dječjeg vrtića Pčelica Bisag, djeca i odgojitelji vrtića priredili su program za roditelje i osnivače te ustanove, na kojem se okupilo 150-tero uzvanika,  a općinski načelnik Stjepan Krobot izrazio je nadu da će 2025. rođendan vrtića biti u novom objektu, izvijestili su iz Općine Breznica. 

 Krobot je tom prigodom zahvalio upravnom vijeću vrtića, ravnateljici i zaposlenicima, kazavši kako su u tijeku završne radnje i pripreme oko početka gradnje novog područnog objekta dječjeg vrtića na području Općine Breznica, za što će financiranje dijelom biti obuhvaćeno sredstvima iz europskih fondova, dok će dio financiranja pokriti iz proračuna Općine Breznica.

- U tijeku je ishođenje potrebne dokumentacije za izgradnju vrtića, te se nadamo da ćemo slijedeće 2025. godine rođendan vrtića slaviti u novom objektu – istaknuo je načelnik Stjepan Krobot.

Ravnateljica vrtića Martina Hrupec naglasila je da je u proteklom razdoblju uvelike unaprijeđena razina i kvaliteta usluga u odgojno-obrazovnom radu te ustanove te dodala da veseli činjenica da će se izgraditi novi objekt za prihvat sve djece te tako roditeljima olakšati svakodnevicu.

Komentari