oduševit će vas

FOTO: NAŠ KRAJ Kuće za odmor koje oduzimaju dah (dio 2.)

Danas vam predstavljamo drugi dio kuća koje svojim pogledom koji pružaju, položajem i ponudom naprosto oduzimaju dah...
Objavljeno: 12.04.2020. 10:16

Zadnja izmjena: 12.04.2020. 11:24

Varaždinska županija prije dvije godine pokrenula je projekt "Kuće za odmor s pričom", kojemu je cilj afirmacija autohtone turističke ponude naše županije.

>>FOTO: Najljepše iz našega kraja - kuće za odmor koje oduzimaju dah (dio 1)

U sklopu toga projekta izrađen je i katalog nositelja standarda "Kuće za odmor s pričom", subvencionirane su investicije u kuće, te su na jednom mjestu okupljeni iznajmljivači i vlasnici objekata. Danas vam predstavljamo drugi dio kuća koje se mogu naći u spomenutom katalogu, a koje svojim pogledom koji pružaju, položajem i ponudom naprosto oduzimaju dah...

Domus Antiqua

Čaroban spoj starog objekta,umjetnosti i prekrasne prirode sa modernim standardom življenja u Donjoj Voći. Klikni Facebook profil.

Čarobni breg

U Beretnicu su zbrojili smo sve svoje snove o mirnom suživotu s prirodom, dodali im trosobnu kuću uređenu uglavnom jedinstvenim predmetima, pomnožili sve to grijanim bazenom od 40 m2 i spa zonomm te dobili – Čarobni breg! Klikni Facebook profil.

Flower street house

Kuća za odmor s bazenom u Varaždinskim Toplicama. Klikni Facebook profil.

Pool jacuzzi dreams Varaždin

Rustikalna kuća iz 19 stoljeća u predivnoj okolici na Varaždin bregu. Mir i priroda sa spojem luksuza koji pruža bazen i terasasa velikim jacuzzi-jem. Klikni Facebook profil.

Grebengradska medna hiža

Dvije autohtone zagorske drvene kuće. Zagorska i Grebengradska medna hiža. Klikni Facebook profil.

Milk and Honey

Prekrasna kuća za odmor na 300m nadmorske visine podno Grebengrada.okružena šumom i brijegima. Jaccuzzi cjele godine u funkciji. Klikni Facebook profil.

Komentari