'ludnica u druškovcu'

FOTO Kumovi su jučer digli na noge publiku u Druškovcu i dobro ih zagrijali za sutrašnju središnju proslavu

Objavljeno: 15.08.2017. 14:25

Zadnja izmjena: 15.08.2017. 14:27

Foto: Luka Šalamun

Zagorski sastav Kumovi - ili, kako vole sebe zvati, Kumovi dobre zabave - u posljednje se vrijeme sve više probijaju u hrvatskim glazbenim krugovima. Jučer su opravdali svoj naziv svojim nastupom u Druškovcu.

Druškovec sutra slavi svoje tradicionalno Rokovo, a jako im dobro dođe što je proslava spojena s Velikom Gospom. Šator je već podignut, a sinoć mi je bila "generalna proba" i u potpunosti je uspjela. Gledatelji su mogli uživati u hitovima Kumova poput "Da mi život da", "Najbolje tek dolazi", "Vina, rakije" ili najnovija "Da sam često trijezan". Sve su ove pjesme doslovce digle publiku na noge.

I Kumovima se toliko dopala cjelokupna atmosfera da su negdje iza ponoći iskoristili prvu priliku da to objave i na fejsu. "Druškovec live ... ludnica" - glasio je njihov komentar. Dobili su brojne lajkove, a fanovi su komentirali riječima "predivno", "svaka čast", "odlično". Kako je bilo - pogledajte i u našoj fotogaleriji, a večeras se spremite za nastup sastava OSDS. I, naravno, sutra svi na Rokovo!

Komentari