Jubilarna izvedba

Foto - Ljubaf zabavila publiku u Maruševcu, načelniku Klapši uručena zahvalnica

Objavljeno: 10.03.2024. 14:48

Zadnja izmjena: 10.03.2024. 14:54

U školsko-sportskoj dvorani Osnovne škole Gustav Krklec u Maruševcu uprizorena je predstava Ljubaf, poznatog varaždinskog glumca i redatelja Ljubomira Kerekeša, a tom je prigodom načelniku Općine Mariju Klapši uručena zahvalnica Kerekesh Teatra.  

Srečko, Đurđica, Štefica, Ivek i Đura odnosno Goran Koši, Iva Šimić Škaronja, Ana Begić, Jan Kerekeš i Ljubomir Kerekeš maruševečku su publiku nasmijali do suza na jubilarnoj 150. izvedbi komedije Ljubaf, u kojoj su ljudska uskogrudnost, pametovanje oko ničega, obrana mentalnog hendikepa i ograničenost, jedina oružja kojima se ovi ljudi bore za prevlast unutar životnih okolnosti.

Predstava je bila poklon maruševečkoj publici u povodu Međunarodnog dana žena, a organizirana je u sklopu 15. Tjedna smijeha zahvaljujući višegodišnjoj dobroj i uspješnoj suradnji Općine Maruševec i Kerekesh Teatra, koji je načelniku Mariju Klapši uručio zahvalnicu za 15. godina suradnje i partnerstva u realizaciji najvećeg i najposjećenijeg kazališnog festivala u Hrvatskoj, istaknuo je iz Općine Maruševac.

Komentari