zabava do kasno u noć

FOTO Lovrečevo u Toplicama obilježeno je s 3 dana bogatog glazbenog programa pod šatorom

Objavljeno: 16.08.2017. 09:11

Zadnja izmjena: 16.08.2017. 09:11

Sva tri dana Lovrečeva u Varaždinskim Toplicama bila su bogata programom i zabava je potrajala do duboko u noć. Posebno veselo bilo je u Gradu zabave, gdje su posjetitelji mogli uživati u bogatom zabavno-glazbenom programu.

Pjesma i ples izmjenjivali su pod šatorom na Trgu Republike Hrvatske, a u šarolikoj glazbenoj ponudi svatko je pronašao nešto po svojem ukusu. Prvog dana festivala u petak publiku je zabavljao sastav Prvi april. U subotu su za dobar štimung bili zaduženi dečki iz Tamburaškog sastava Kraljevi, dok je čast da zatvore glazbeni program ovogodišnjeg Lovrečeva pripao Vizija bendu.

Mladi folkloraši oduševili

U nedjelju prije završnog koncerta publiku je razveselio nastup mlađe folklorne sekcije Kulturno-umjetničkog društva Varaždinske Toplice. Mladi folkloraši iskoristili su priliku kako bi publici pokazali što su sve naučili i uvježbali. U bogatom programu izmjenjivali su glazbene i plesne koreografije, za što su nagrađeni glasnim i dugotrajnim pljeskom do posljednjeg mjesta ispunjenog šatora.

Odmah po njihovom nastupu gradonačelnica Dragica Ratković uručila je priznanja pojedincima i udrugama, koje svojim raznolikim aktivnostima promiču ugled Grada Varaždinske Toplice u Hrvatskoj i inozemstvu. U bogatoj fotogaleriji možete pogledati brojne trenutke s ovog zanimljivog trodnevnog događaja.

Komentari