Evo kako je bilo

Foto - Ludbreg je bio domaćin 19. Smotre puhačkih orkestara Varaždinske županije

Objavljeno: 08.04.2024. 14:19

Zadnja izmjena: 08.04.2024. 14:24

U organizaciji Zajednice kulturno-umjetničkih udruga Varaždinske Županije, Puhačkog orkestra grada Ludbrega i Centra za kulturu i informiranje ‘D. Novak’ te uz pokroviteljstvo Ministarstva kulture RH, Varaždinske Županije i Grada Ludbrega u ludbreškoj je dvorani održana 19. Smotra puhačkih orkestara Varaždinske Županije.

Na smotri su nastupili članovi Limene glazbe DVD-a Bednja (revijalno), Limene glazbe ‘Sveti Martin’ Breznički Hum (revijalno), Puhačkog orkestra grada Ludbrega (C-kategorija), Limene glazbe Lepoglava (revijalno) i Gradskog puhačkog orkestra KUD-a ‘Hrvatskih željeznica’ Varaždin (A-kategorija).

Sudionike smotre, u ime organizatora, uvodno je pozdravio predsjednik Zajednice kulturno-umjetničkih udruga Varaždinske Županije Zlatko Peharda. Nastupe orkestara pratio je selektor smotre Josip Kapović koji odlučuje o tome tko će predstavljati Varaždinsku županiju na ovogodišnjim 37. Državnim susretima puhačkih orkestara koji će se u svibnju održati u Zagrebu. Smotri je nazočio i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak koji je uputio čestitke puhačkim orkestrima i zajedno s predsjednikom Zajednice uručio priznanja svim sudionicima.

Komentari