fašnički utorak

Foto - Male maškare preuzele vlast u Gornjem Knegincu

Objavljeno: 13.02.2024. 18:02

Zadnja izmjena: 13.02.2024. 18:02

Kao i svake godine na fašnički utorak, zgrada Općine Gornji Kneginec odzvanjala je dječjim smijehom i pjesmom. Općinsku upravu tim povodom posjetile su vrtićke skupine Lavići, Iskrice, Točkice, Pahuljice iz Dječjeg vrtića „Bubamara“ u pratnji svojih odgojiteljica te ravnateljice vrtića Mirjane Sekol.

Male maškare tom su prilikom načelnika i njegove suradnike razveselile prigodnim pjesmama i plesom, za što su ih oni nagradili slatkim pecivima, sokovima i slatkišima. U veselom razgovoru male maškare zatražile su od načelnika preuzimanje ključeva Općine, a koje im je načelnik Goran Kaniški rado predao.

Središnja proslava dječjeg fašnika održala se nešto kasnije, oko 16 sati ispred Dječjeg vrtića u Gornjem Knegincu. Prigodnim programom djeca su se sa svojim tetama zabavila uz glazbu i ples, te na kraju „osudila' i spalila Fašnika. Za svu djecu bile su osigurane besplatne krafne, slatkiši i čaj, a za one nešto starije biti će pripremljeno kuhano vino. Organizatori događaja su Dječji vrtić „Bubamara“ i Općina Gornji Kneginec.

Komentari