općina cestica

Foto - Malonogometni klub Lovrečan proslavio deset godina rada, evo kako je bilo

Objavljeno: 07.05.2024. 13:06

Zadnja izmjena: 07.05.2024. 13:10

Malonogometni klub Lovrečan proslavio je protekle subote godišnjicu rada. Za samu proslavu postavljen je veliki šator, a dio je bio rezerviran za natjecatelje u izvođenju penala dok je dio bilo mjesto za natjecatelje u kuhanju gulaša.

Za natjecanje u kuhanju gulaša prijavilo se dvadeset ekipa, a gulaš natjecateljske ekipe „Desna strana ulice“ odnio je pobjedu.  Zahvalnice članovima MNK Lovrečan za dugogodišnji aktivan rad u klubu dobilo je preko 40 članova, a iste su dobitnicima uručili predsjednik i tajnik kluba, Neven Furjan i Luka Prikratki.

Kako je bilo i planirano do dana proslave, uz pomoć Općine Cestica, sponzora i podupiratelja MNK Lovrečan uspio je podići i urediti vlastite prostorije kao i okoliš oko objekta u kojem se uz spremište nalazi i prostorija za sastanke, te u južnom dijelu objekta sanitarni čvor. Čestitke klubu uputio je načelnik Mirko Korotaj, a novopodignuti objekt potom je blagoslovio vlč. Zorislav Šafran.

Nakon otvaranja objekta za više stotina sudionika proslave potom je nastavljeno druženje pod šatorom, a za sve posjetitelje bila je besplatna podjela gulaša natjecateljskih ekipa. Za dobro raspoloženje posjetitelja, uzvanika i gostiju, u popodnevnom terminu brinuo se duet Extra, a u večernjem dijelu programa glazbeni sastav Luđaci. 

Komentari