Noćni turnir

Foto - Malonogometni turnir u Velikom Bukovcu privukao velik interes i ekipa i posjetitelja

Objavljeno: 01.07.2024. 17:50

Zadnja izmjena: 01.07.2024. 17:54

U Velikom Bukovcu održan je od 27. do 30. lipnja premijerni malonogometni noćni turnir, koji je okupio čak 21 ekipu, a zabilježio je i dobru posjećenost, pa je cilj da postane tradicionalna sportska manifestacija, priopćili su iz Općine Veliki Bukovec.

Pobjednik turnira je ekipa iz Selnika kojoj su pripale titule najboljeg strijelca i najboljeg golmana turnira. Najbolji strijelac je Nikola Golenja sa zabijenih sedam golova, dok je najbolji golman bio Luka Lesar. Poseban dio programa bilo je raspucavanje 11-eraca u kojem su sudjelovala 52 kandidata, a prvo mjesto osvojio je Lovro Gal. A sudeći prema entuzijazmu sudionika i posjetitelja, malonogometni noćni turnir u Velikom Bukovcu ima sve predispozicije da postane dugogodišnja tradicija, s čime se slaže i načelnik Općine Franjo Vrbanić.

- Ovime je općina, a prije svega mladi i sportaši, dobila jedan odličan sadržaj u ljetnim mjesecima. Cilj je da ovo postane tradicionalni malonogometni turnir i u tome će organizatori imati punu podršku Općine - najavio je Vrbanić.

Komentari