prijem u županiji

Foto - Marin Ranteš, Mateo Žugec i PK Takt ostvarili odlične rezultate na natjecanjima

Objavljeno: 28.06.2024. 12:34

Zadnja izmjena: 28.06.2024. 12:34

U Županijskoj palači župan Anđelko Stričak priredio je prijem za pozantog biciklista Marina Ranteša, gimnastičara Matea Žugeca te za članove Plesnog kluba Takt iz Varaždina.

Ranteš je izborio plasman na predstojeće Olimpijske igre u Parizu, Žugec je osvojio treće mjesto na Svjetskom kupu u Varni te treće mjesto na Svjetskom kupu u Kopru, a članovi Plesnog kluba Takt iz Varaždina su na posljednjem državnom prvenstvu u kombinaciji  10 plesova održanom u Sisku, 15. lipnja ove godine osvojili 12 medalja i 4 naslova državnih prvaka i prvakinja.

- Ovaj prijem je mali znak pažnje prema Vama jer ste Vi to svojim nastupima, rezultatima i osvojenim medaljama zaslužili. Nastupajući na mnogim domaćim i inozemnim natjecanjima promovirate ne samo svoje klubove, nego Varaždinsku županiju i cijelu Hrvatsku.  Baveći se sportom , poprimili ste taj natjecateljski duh i stalno težite biti još bolji, brži, spretniji te uporniji od ostalih. Uzor ste mnogima i na tome Vam veliko hvala - rekao je Stričak.

Zahvalivši na prijemu, Ranteš, Žugec te plesači i plesačice Plesnog kluba Takt istaknuli su sreću i zadovoljstvo što mogu predstavljati svoje klubove, ali i županiju te državu.

Komentari