odlični rezultati

FOTO: Martijanečki vatrogasci trijumfirali na 9. regionalnom natjecanju vatrogasaca ludbreške regije

Objavljeno: 02.10.2018. 15:06

Zadnja izmjena: 02.10.2018. 15:09

Vatrogasci Vatrogasne zajednice Općine Martijanec trijumfirali su na 9. regionalnom natjecanju vatrogasaca ludbreške regije. 

Na Regionalnom natjecanju sudjelovale su ekipe svih uzrasta Vatrogasnih zajednica Grada Ludbrega te Općina Veliki Bukovec, Mali Bukovec, Sveti Đurđ i Općine Martijanec. Martijanečki su vatrogasci nastupili sa sedam ekipa različitih uzrasta, a najbolji među odličnima su dječaci DVD-a Slanje koji su se potvrdili kao neprikosnoveni pobjednici Zajednice i Regije te kući otišli sa prijelaznim peharom. 

Svih sedam martijanečkih ekipa odlično je prošlo i plasiralo se na Županijsko natjecanje sljedeće godine.

Ženska dječja ekipa DVD-a Martijanec plasirala se na prvo mjesto unutar Vatrogasne zajednice i na 2. mjesto u Regiji; dječaci su u obje kategorije bili drugi; ženska mladež je u Zajednici osvojila prvo, u Regiji treće mjesto; ekipa muške djece DVD-a Vrbanovec zauzeo je 4. mjesto, a u Regiji 9. mjesto. Njihova muška A ekipa prva je u Zajednici i 8. u Regiji; klinci DVD-a  Hrastovljan treći su u Zajednici, a u Regiji šesti.

Vatrogasnoj zajednici Martijanca, s v.d. zapovjednicom Tihanom Huzjak, medalje i pehare je uručila zamjenica načelnika Općine Martijanec, Lidija Harmicar.

Komentari