čestitke

Foto - Mažoretkinje iz Ludbrega osigurale nastup na Europskom prvenstvu u Nizozemskoj

Objavljeno: 23.04.2024. 11:23

Zadnja izmjena: 23.04.2024. 11:23

Ludbreške mažoretkinje ostvarile su odlične rezultate na Državnom prvenstvu u mažoret plesu održanom u Krapini. Tamo su nastupile sa sedam koreografija, a osvojile čak šest medalja, tri zlatne i tri srebrne te jedno četvrto mjesto.

Ove uspjehe približila je njihova klupska predsjednica Kristina Mirčetić Petrin.

– Zaista smo prezadovoljni rezultatima ostvarenim u Krapini. Zlato smo osvojili u tradicionalnom mažoret plesu, grupi s rekvizitima seniori te duo s rekvizitima seniori. Srebra su osvojena u exhibition grupi, tradicionalnim pomponima, i u paradnoj grupi mlađi juniori. Osvojeno je i četvrto mjesto od osam ekipa, u toj kategoriji nastupile su naše najmlađe članice, na što smo jako ponosni. S ovim koreografijama s kojima smo osvojili zlatne medalje osigurale smo nastup u listopadu ove godine na Europskom prvenstvu koje će se održati u nizozemskom Eindhovenu. Put i pripreme za natjecanje iziskuju dosta financijskih sredstava, pa ćemo, između ostalog, biti prisutni na Sajmu cvijeće, gdje ćete moći probati naše kolače i donirati nam prema mogućnosti - istaknula je.

Nakon nastupa na državnom prvenstvu predsjednica Mirčetić Petrin zahvalila je svima koji su na bilo koji način sudjelovali. 

– Zahvaljujem svim natjecateljicama, roditeljima koji su išli s nama, pogotovo onima kojima je to bio prvi put. Na kraju posebna zahvala ide našim trenerima Tihani Ledenko i Tihomiru Bendelji - kazala je.

Komentari