Vrijedno priznanje

Foto - Međimurje proglašeno najboljom destinacijom godine u kontinentalnom turizmu

Objavljeno: 11.04.2024. 11:30

Zadnja izmjena: 11.04.2024. 11:51

Međimurskoj županiji na svečanosti u Biogradu na Moru jučer je dodijeljena turistička nagrada 'Simply the best', koju su primili međimurski župan Matija Posavec i direktor Turističke zajednice Međimurja Rudi Grula. 

Tu nagradu već 14. godina zajednički dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija i burza PUT i turistički magazin Way to Croatia, a Međimurska županija dobila ju je u kategoriji Destinacija godine – kontinentalna Hrvatska. Župan Posavec tom prigodom istaknuo je da uspjesi međimurski turizam leže na čvrstim temeljima jasne strategije uporno provođene godinama. 

- Međimurje je prvak održivog turizma Hrvatske s Green Destination oznakom, višestruki laureat brojnih drugih renomiranih nagrada za dosege u turizmu, a sada i nositelj ove prestižne nacionalne nagrade za najbolju destinaciju godine kontinentalne Hrvatske – Simply the best - rekao je Posavec, dodavši da je Županija potporama u turizmu potaknula stvaranje stotinjak novih turističkih proizvoda samo u recentnom razdoblju.
 

Komentari