božićno veselje u toplicama

FOTO Motomrazovi slatkišima razveselili mališane, a klapa Motovun i Allegre dalmatinskim i božićnim pjesmama

Objavljeno: 30.12.2017. 09:41

Zadnja izmjena: 30.12.2017. 09:53

Prigodna blagdanska manifestacija „Toplička Božićna priča“ pokazala se kao pun pogodak. Grad Varaždinske Toplice u suradnji sa svojom Turističkom zajednicom, pobrinuli su se raznolikošću programa i sadržaja privući pažnju svih Topličanaca, ali i velikog broja gostiju.

Program su dvodnevnom prodajnom izložbom radova otvorile članice Udruge žena „Naši cajti“, dok su se na božićnom sajmu na Trgu Republike Hrvatske, posjetiteljima predstavili proizvođači izvornih domaćih proizvoda, a u ponudi je bilo svega, od domaćih sireva, preko meda i prerađevina od meda, do zanimljivih sapuna od kozjeg i magarećeg mlijeka.

Na svoje su došli i najmlađi posjetitelji sajma za koje su organizatori u suradnji s članovima Moto kluba „Aqua Bikers“ pripremili dolazak Motomrazova s pregršt slatkih paketića.

„Toplička Božićna priča“ nastavljena je velikim božićnim koncertom u kongresnoj dvorani hotela Minerva uz orkestar Centra tradicijske kulture Varaždin i Nenada Kumrića Charliea dok su najveću pozornost privukli nastupi klape Motovun i Ženske vokalne skupine Allegre, a program ovogodišnje  „Topličke Božićne priče“ zaključile su mlade snage Kulturno umjetničkog društva Toplice u pratnji tamburaša.

 

Komentari