općina sračinec

Foto - Motomrazovi tijekom tradicionalnog obilaska stali u Sračincu

Objavljeno: 31.12.2021. 15:18

Zadnja izmjena: 31.12.2021. 15:29

Prvi "Motomrazovi" u Hrvatskoj krenuli su iz Varaždina prije 25 godina, a tradicija je nastavljena i danas - u svom obilasku zaustavili su se u Sračincu i okrijepili ispred Doma kulture.

U povorci su, osim članica i članova BK Baroker, sudjelovali i članovi prijateljskih moto klubova iz varaždinske županije i okolice.

- Drago mi je da je ova tradicija nastavljena na Silvestrovo. Hvala motoristima Barokera i njihovim prijateljima što su nas posjetili, a hvala i našim članovima udruge branitelja koji su za sudionike pripremili okrepu. Neka vam je svima sretna nova 2022. godina! – rekao je domaćin, načelnik Božidar Novoselec.

Motomrazovi su krenuli od Stare vage, kroz Varaždin, prošli Sračincem, nakon toga su išli do Supernove, a završili su na Korzu. - Naša udruga MK Baroker osobito u ovo blagdansko vrijeme djeluje humanitarno, pa tako već tradicionalno vozimo kroz Varaždin i okolicu, uveseljavamo i darujemo djecu. Danas se okupilo rekordnih 130 sudionika. Ni ove godine ne možemo posjetiti Dom za starije osobe i opet smo malo ograničeni u odnosu na "normalne" godine, ali drago nam je da je tradicija nastavljena - rekao je predsjednik MK Baroker Saša Žganjar.

Komentari