Općina Cestica

Foto – Na 95. sjednici skupštine Vatrogasci DVD-a Križovljan Cestica odabrali novo vodstvo

Objavljeno: 19.02.2024. 12:20

Zadnja izmjena: 19.02.2024. 12:45

Foto: Općina Cestica

U dvorani Kulturnog centra Cestica održana je redovita izvještajna sjednica skupštine Dobrovoljnog vatrogasnog društva Križovljan Cestica, a ista je izvođenjem državne i potom vatrogasne himne započela u 18 sati.

Jednoglasno je prihvaćen predloženi dnevni red, a izabrani za radna tijela za vođenje sjednice skupštine su Žarko Rodeš za voditelja sjednice, za zapisničara tajnik Marijan Vočanec, a za ovjerovitelje Petar Humek i Karli Pavlović. Za verifikacijsko povjerenstvo izabrani su Božo Pavlović za predsjednika te Vlado Horvat i Rok Pajtler za članove.

U ime Vatrogasne zajednice općine Cestica čestitku na uspješnom radu uputio je predsjednik Općinske vatrogasne zajednice i potpredsjednik Vatrogasne zajednice Varaždinske županije Darko Majhen, a u svom osvrtu istaknuo je da je povelja o bratimljenju DVD-a Križovljan Cestica i PGD-a Hardek, potpisana 18. prosinca 1983. godine, bila okosnica na temelju koje su kasnije suradnju uspostavila i brojna druga društva. Zadovoljstvo kvalitetnim radom cestičkim udrugama, među kojima su i vatrogasci DVD-a Križovljan Cestice iskazao je i načelnik Mirko Korotaj, a pristupnice za novo članstvo potpisalo je 12-ero djece.

Komentari