super povoljne cijene

FOTO Na Dječjem sajmu velika ponuda, a evo što kažu prodavači..

Objavljeno: 28.05.2017. 13:07

Zadnja izmjena: 28.05.2017. 13:15

Foto: Jelena Pintar

Danas se u Park Boutique hotelu održava 25. Varaždinski dječji sajam na kojem se mogu pronaći sve stvarčice potrebne da opremite svoje klince za nadolazeće ljeto.

Na sajmu možete kupiti iz široke fantastične ponude odjeću, obuću, igračke i ostalu opremu za klince do 12 godina. Odlučili smo pitati prodavače kako su zadovoljni današnjom prodajom i kolika je potražnja za ovakvim stvarima.

- Danas je nešto slabiji odaziv, ali uspijemo nešto prodati. Inače, dolazim iz Ludbrega i prije nekog vremena pokušala sam potaknuti i ovakvu prodaju u svom kraju. Međutim, iz meni nepoznatog razloga još uvijek postoji kod ljudi neki određeni sram prilikom kupnje, a za kojeg uistinu nema potrebe. - rekla nam je prodavačica i majka Tatjana Modrić.

Za one koji se ipak ne srame, našli su za puno manje novaca vrlo kvalitetnu robu. Kupnja dječje odjeće može biti popriličan problem za budžet roditelja. Roditelji vole isticati da djeca rastu prebrzo, poderu ili zaprljaju pa se odjeća često nagomilava, a novčanik stanjuje. Da kvalitetna dječja odjeća ne mora nužno biti skupa, dokaz je i ovaj Dječji sajam. Sajam će za posjetitelje dans biti otvoren dvokratno: ujutro od 9 do 13 sati te poslijepodne od 15 do 19 sati.  Ukoliko još stignete, posjetite i opremite svoje mališane kvalitetnim stvarima po povoljnim cijenama, a u našoj fotogaleriji pogledajte kako je to danas izgledalo.

Komentari