12. Tjedan karijera

Foto - Na FOI-u započeo Tjedan karijera, najveće karijerno događanje za studente u Hrvatskoj

Objavljeno: 16.10.2023. 11:54

Zadnja izmjena: 16.10.2023. 12:16

Foto: Ivana Bertović

Na Fakultetu organizacije i informatike se ovoga tjedna održava 12. Tjedan karijera - najveće karijerno događanje za studente u Hrvatskoj.

Na ovogodišnjem Tjednu karijera na FOI-ju, od 16. do 20. listopada, brojne će renomirane tvrtke ponovno head-huntati najbolje studente. Tjedan karijera ove će godine okupiti gotovo 60 poslodavaca na 'Karijernom španciru' koji traje svaki dan od 9 do 15 sati, a uz to će se studenti moći uključiti na čak 26 tematskih radionica i u dvije panel rasprave s alumnijima na temu njihovog karijernog puta, rekla je dekanica FOI-ija Marina Klačmer Čalopa te dodala:

- Pokazalo se kako su poslodavci i naši poslovni partneri itekako zainteresirani za dolazak na FOI. Naglasak je stavljen na poslovno usavršavanje, dakle poslodavci predstavlaju svoja područja iz kojih dolaze, od upravljanja projektima do umjetne inteligencije, a to je sve ono što interesira naše informatičare i ekonomiste - istaknula je dekanica.

Tjedan karijera omogućuje studentima svih godina i smjerova na ovom fakultetu da se povežu s raznim poslodavcima već tijekom studentskih dana, dogovore stručnu praksu ili pronađu studentski posao.

Komentari