sjajna atmosfera

Na manifestaciji 'Obrtnici Ivancu' održana revija frizura, odjeće, modnih dodataka, tetovaža...

Objavljeno: 01.07.2024. 13:29

Zadnja izmjena: 01.07.2024. 13:29

Udruženje obrtnika Ivanec u nedjelju se, 30. lipnja, u program obilježavanja Dana grada Ivanca prvi put uključilo novom manifestacijom „Obrtnici Ivancu“.

Članovima Udruženja obrtnika Ivanec pridružili su se i gosti iz Udruženja obrtnika Varaždin, Udruženja ugostitelja Varaždin te iz obrtničkih udruženja Karlovac, Petrinja, Glina i Topusko. Prva se predstavila obrtnica Nevenka Vincetić, vlasnica frizerskog salona Nancy iz Ivanca, koja je nedavno osvojila visoke nagrade na državnom natjecanju Majstori ljepote u Zagrebu, a najesen će sudjelovati i na svjetskom natjecanju frizera u Parizu, u kategoriji muških frizura. Uz posebno stilizirane muške i ženske frizure, modeli su prikazali i posebne modne dodatke (Ivanka Kuzminski, Kuzminski Design iz Varaždina), a neki su modeli prikazali i tetovaže (Mario Sever, obrt INK 66 iz Ivanca).

Na reviji su se predstavile i obrtnice, između ostalih, Danijela Šoštarić iz Lepoglave (frizerski salon Cool), Andreja Rakoci (FS IN iz Karlovca), Glorija Butković iz Karlovca (obrt za uljepšavanje Glory). Nakon revije  frizura, priređena je revija svečanih haljina krojačkog salona Zdenka, vl. Zdenke Bunić iz Ivanca. Ova obrtnica predstavila se kreacijama koje se ističu suvremenim dizajnom i elegancijom, a koje su na najljepši način istaknule šarm i ljepotu žena. U pratnji predsjednika i tajnika Udruženja obrtnika Ivanec Darka Lončara i Dragutina Maloića sajam je obišao i program pratio gradonačelnik Milorad Batinić sa suradnicama iz gradske uprave.

Komentari