natjecanje

Foto - Na priredbi Max traži zvijezdu Osnovnu školu Cestica predstavljala Eva Vidrač

Objavljeno: 20.05.2024. 13:16

Zadnja izmjena: 20.05.2024. 13:16

Tradicionalna priredba Max traži zvijezdu, Max sucht den Superstar, održana je u Osnovnoj školi Cestica s početkom u 19 sati. 

Na ovogodišnjem natjecanju sudjelovala je 21 škola. I to 15 iz Varaždinske županije te po dvije iz Krapinsko zagorske i Međimurske županije, te jedna iz Zadra i Zagreba, a cijeli program vodili su Marta Borak, Barbara Hrnčić i Patrik Težak, učenici 8c razreda OŠ Cestica. Na pozornicu su prvi izašli natjecatelji iz Osnovne škole Mladost Zagreb. Predstavnica OŠ Cestica Eva Vidrač, učenica 4a razreda, nastupila je deseta po redu, a nešto prije 21 sat na programu su bili učenici VII OŠ Varaždin.

Uslijedio je petnaestominutni odmor u kojem je žiri donio odluku o najbolje plasiranim natjecateljima, a za to vrijeme na video platnu smjenjivale su se fotografije s prošlogodišnjeg natjecanja. U završnom dijelu priredbe svim natjecateljima i sudionicima, kao i onima koji su pomogli održavanju ovogodišnjeg showa zahvalila je ravnateljica OŠ Cestica Nevenka Turščak, a potom su nagrade uručene najbolje plasiranima. Prvo mjesto osvojila je II OŠ Varaždin, 2. mjesto pripalo je OŠ Smiljevac Zadar, a OŠ Mladost Zagreb bila je treća.

Komentari