općina cestica

Foto - Na tradicionalnom Lovrečan kupu sudjelovalo 50 ekipa

Objavljeno: 05.07.2024. 12:43

Zadnja izmjena: 05.07.2024. 12:43

U organizaciji Malonogometnog kluba Lovrečan, pod pokroviteljstvom Općine Cestica održana su sportska natjecanja u odbojci na pijesku i malom nogometu, a za koja se ove godine prijavilo 50 ekipa iz Hrvatske i susjedne Slovenije. 

Tradicionalni 10. Lovrečan kup održan je na sportskim terenima kod Područne škole Lovrečan, a za natjecanje prijavilo se 30 malonogometnih sastava, dok se 20 ekipa prijavilo za natjecanja u odbojci na pijesku. Prvog dana natjecali su se mladi nogometaši, pioniri i juniori. U kategoriji pionira prijavljene su četiri ekipe, a Nogometni centar Petrijanec Nova Ves osvojio je prvo mjesto. Domaćin natjecanja MNK Lovrečan bio je drugi, a potom se plasirala ekipa NC Cestica U13 dok su četvrto  mjesto zauzeli mlađi kolege, tj. sastav NC Cestica U11.

U juniorskom dijelu sudjelovalo je 12 ekipa. Sastav EF CE bio je četvrti, Gašo trgovina treći, Alatnica Mičuda osvojila je pehar za drugo mjesto, a ekipi MH System pripala je nagrada za prvo mjesto. U odbojci na pijesku ekipa Kobre zauzela je 4. mjesto, treći je bio sastav Gostišče Taverna, drugo mjesto osvojila je ekipa DŠR Lančić Knapić, a nagradu i pehar za prvo mjesto osvojio je Frizerski salon NEO.

Malonogometno natjecanje

Za ovogodišnje malonogometno natjecanje u seniorskoj konkurenciji prijavilo se 14 ekipa, a natjecanje je započelo u 9 sati. Za završni dio natjecanja plasirali su se: Frizerski studio Lucifriz, MNK Lovrečan, Ogrevanje Zamuda i sastav 10x team Cestica § Svijeće Kokot. U susretu za treće mjesto sastali su se MNK Lovrečan i Frizerski studio Lucifriz (1:3), a u finalu sastav Ogrevanje Zamuda rezultatom 4:0 bio je bolji od lanjskog pobjednika ekipe 10X team Cestica & Svijeće Kokot.

Čestitke Malonogometnom  klubu Lovrečan na organizaciji i ekipama na ostvarenim rezultatima uputio je načelnik Mirko Korotaj, a podjeli nagrada i pehara bili su u ime pokrovitelja natjecanja Općine Cestica prisutni vijećnica Ana Kutnjak i predsjednik Općinskog vijeća Darko Majhen.

Komentari