traje još tri dana

FOTO Na traženje građana akcija darivanja i uzimanja jakni produljena do petka - a ova veličina bi dobro došla

Objavljeno: 14.12.2017. 10:15

Zadnja izmjena: 14.12.2017. 10:16

Premda je akcija 'Imaš jaknu viška - ostavi, treba ti jakna - uzmi' već dala odlične rezultate, građani su pokazali iznimno veći interes te je na njihovo traženje akcija produžena sve do petka.

>> Od sutra u Varaždinu opet akcija 'Imaš jaknu viška - ostavi, treba ti jakna - uzmi'

Već sada možete otići na tržnicu i danas do 13 sati ostaviti ili uzeti jaknu. Raspored za sljedeća dva dana izgleda ovako:

  • Četvrtak od 9:00 do 12:00 i 15:00 do 17:00
  • Petak od 9:00 do 12:00 i 15:00 do 17:00

Facebook humanitarci Varaždin su svjesni toga da nisu svi mogli doći k njima i uzeti jaknu te pozivaju lokalne udruge, građanske inicijative, načelnike i ostale da se jave na stranicu udruge oko dogovora o preuzimanu jakni koje ne uspijemo podijeliti. 

Imate ovu veličinu?

Kao što smo već pisali, siromašnih ljudi u našem kraju ima i više nego što smo mi spremni priznati. Iako se mnogi naši sugrađani, nažalost, stide svog siromaštva, mnogi su došli uzeti jaknu. Nažalost, nemaju svi sreće.

- Došao nam je ovih dana i jedan visok i vitak muškarac, a mi nismo imali jaknu koja bi mu odgovarala. - rekla nam je predsjednica FB humanitaraca Varaždin Gordana Vincek.  Stoga, ako slučajno imate jaknu viška takve veličine - svratite već danas na tržnicu Varaždin i poklonite je onima kojima je potrebna. Ovdje donosimo i fotografije same akcije - već prvoga dana došla su vrtićka djeca kako bi vidjela samu akciju i učila se od malih nogu o humanosti. 

>> FOTO: SIROMAŠTVO U VARAŽDINU Jakne koje ste darivali danas su pronašle svoje prve korisnike - a njih je puno

Komentari