uplaćena sredstva

Foto - Na varaždinski Odjel za pedijatriju stigla donacija iz Australije

Objavljeno: 27.06.2024. 18:03

Zadnja izmjena: 27.06.2024. 18:03

Na Odjel pedijatrije Opće bolnice Varaždin u četvrtak je stigla još jedna vrijedna donacija, i to iz daleke Australije.

Naime, varaždinski pjevač Nenad Kumrić Charlie nedavno je bio na petoj turneji u Australiji i ove je godine pokrenuo humanitarnu akciju na svojim koncertima. Prema dogovoru s ravnateljem Opće bolnice Varaždin Damirom Poljakom te uz odobrenje Ministarstva zdravstva, odlučeno je da će se prikupljena sredstva u iznosu od oko 5 tisuća eura donirati varaždinskom Odjelu za pedijatriju.

- Na ovoj turneji imali smo aukcijsku prodaju majica hrvatskih reprezentativaca, uz podršku Zlatka Dalića. Zbog te humanitarne note na mojim koncertima, osnovana je fondacija u Australiji koja pomaže australskoj i hrvatskoj djeci, čiji sam ambasador u Hrvatskoj. Skupili smo više od 8 tisuća dolara i u dogovoru s ravnateljem Poljakom i uz odobrenje Ministarstva zdravstva, uplatili smo ta sredstva na račun bolnice i ona će se iskoristiti za dječji odjel u Općoj bolnici Varaždin - rekao je Charlie.

'Hvala donatorima'

Donatore je ugostio ravnatelj Opće bolnice Varaždin Damir Poljak koji im je zahvalio na donaciji.

- Puno hvala našim donatorima. Donacije nam uvijek dobro dođu, već ima i planova gdje će se točno utrošiti taj novac jer potreba u zdravstvu, bilo za opremom ili uređenjem, uvijek ima. Hvala i Nenadu Kumriću Charlieju što je organizirao humanitarnu ovu akciju i ovoga puta prikupljena sredstva namijenio upravo Općoj bolnici Varaždin i našoj pedijatriji - rekao je ravnatelj Poljak.

Komentari