nema placa bez njih

FOTO: ZASLUŽUJU MEDALJU Na varaždinskom placu upravo su proglašene tri naj-kumice za ovu godinu

Objavljeno: 09.12.2017. 11:25

Zadnja izmjena: 09.12.2017. 12:55

Foto: Viktor Hranić

Danas su štandovi na varaždinskom placu bili ispunjeni do zadnjeg i brojni su naši sugrađani iskoristili prigodu da nabave ukusne i kvalitetne namirnice. A za štandovima, kao i uvijek, tu su bile brojne kumice.

Sve su to vrijedne i drage žene, za koje znate da vam nude robu iz vlastitog vrta. Onu kakvu ne možete naći u razvikanim hipermarketima. I nije im teško i danas stajati satima po ovom prohladnom vremenu.

Prave gospođe

Organiziran je i prigodni program, bili su tu glazbenici a pojavio se i sveti Nikola, makar s 3 dana zakašnjenja. Sigurno nije bilo lako odlučiti se za najbolju - jer sve one zaslužuju medalju i za trud i za kvalitetu. Ipak, na kraju je izbor pao na tri imena, tri prave gospođe - Vesnu Fajfar, Anicu Rog i Ljiljanu Mašić. Njima su prigodne i simbolične nagrade uručili gradonačelnik Ivan Čehok i direktor tržnice Predrag Ciglar.

Premda je njima sigurno najveća nagrada zadovoljni kupac koji redovno navrati na njihov štand. Prvoplasiranu gospođu Vesnu zatekli smo dok je za štandom prepunim zamamne ponude - plod vlastitog truda - obavljala svoj redovni posao. Jer od nagrada se ne živi, živi se od mukotrpnog rada u vrtu i prodaje na tržnici. Ovim putem čestitamo i pobjednicama, ali i svim ostalim gospođama kumicama, bez kojih naš plac ne bi imao smisla.

Komentari