Gradska knjižnica i čitaonica Novi Marof

Foto - Na zadnjoj radionici kreativnog pisanja pisac Petrlić Pjer dao savjete kako se prezentirati

Objavljeno: 30.07.2023. 17:49

Zadnja izmjena: 30.07.2023. 18:03

Gradska knjižnica i čitaonica Novi Marof održala je posljednju od ukupno 20 radionica "Kreativnog pisanja" u sklopu svog projekta "Čitanje na kotačima", namijenjene ponajprije nezaposlenim osobama, ali i onima koje zanima kreativno izražavanje.

Posljednji dan radionica održan je zajednički javni nastup svih sudionika, na kojem su uz glazbenu pratnju prezentirane pjesme i kratke priče nastale u sklopu radionica. Događaju se pridružio i gost pisac Josip Petrlić Pjer, koji je prisutnima dao savjete kako bolje prezentirati sebe i svoj rad i kako javno nastupiti pred publikom, izvijestili su iz Gradske knjižnice i čitaonice.

Radionice pisanja bile su namijenjene nezaposlenim osobama i onima koji to nisu, ali ih zanima kreativno izražavanje. Kroz te radionice poticalo se kreativne vještine nezaposlenih osoba, poboljšava njihovo samopouzdanje i društvena uključenost.

Inače, te radionice dio su projekta "Čitanje na kotačima", u sklopu kojeg je nedavno nabavljen i bibliobus, a vrijedan je 273,76 tisuća eura, od čega su osigurana bespovratna sredstva iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 232,7 tisuća eura te iz državnog proračuna 41 tisuću eura. 

Komentari