općina vinica

Foto - Nabavljen radni stroj za obavljanje komunalnih poslova Općine Vinica

Objavljeno: 28.01.2023. 19:06

Zadnja izmjena: 30.01.2023. 08:15

Kako bi Općina Vinica pridonijela boljem obavljanju komunalnih djelatnosti te pružanju komunalnih usluga, nabavljen je radni stroj s priključcima za obavljanje komunalnih poslova.

Temeljem prijave na Javni poziv za sufinanciranje projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnoga gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda u 2022. godini nabavljeni su traktor, traktorski rotacijski posipač, snježni plug, četka za kolnik te kranska kosilica.

Općina Vinica nabavila je traktor u iznosu od 64,2 tisuće eura te priključke u iznosu od 86,2 tisuće eura. Općini Vinica Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine dodijelilo je iznos od 1,6 tisuće eura za kupnju radnog stroja i priključaka.

- Nabavom radnog struja i priključaka povećat će se komunalni standard Općine Vinica jer je omogućeno efikasnije i efektivnije održavanje javnih i zelenih površina, nerazvrstanih cesta i puteva, a i smanjit će se potreba za fizičkim radom većeg broja osoba koje će onda moći obavljati druge poslove vezane uz uređenje naše općine - rekao je načelnik Branimir Štimec.

Komentari