općina cestica

Foto - Načelnik Korotaj upriličio prijam povodom uspjeha Davida Županića iz Brezja Dravskog

Objavljeno: 14.06.2024. 13:34

Zadnja izmjena: 14.06.2024. 13:34

David Županić iz Brezja Dravskog izborio je pobjedu jednominutnog filma projekta moja.hr, a načelnik Općine Cestica Mirko Korotaj je tom prilikom upriličio prijam za 26-godišnjeg Davida.

Načelnik Korotaj uručio je zasluženu nagradu mladom režiseru. U završnici multimedijalnog projekta moja.hr u Pleternici je sudjelovao 21 kratki film mladih i kreativnih autora iz svih 20 hrvatskih županija i Grada Zagreba. Davidov film proglašen je najboljim u konkurenciji, a nagradu su mu uručili državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Tomislav Družak i požeško-slavonska županica Antonija Jozić.

Moja.hr projekt je Večernjeg lista u suradnji s Ministarstvom turizma i sporta te Hrvatskom turističkom zajednicom. Ove godine je tema natječaja bila “Što zelenije, to iskrenije”, a kakav je naš odnos prema prirodi koja nas okružuje u filmu je najuspješnije prikazao upravo predstavnik Varaždinske županije David Županić.

- Živim u predivnom selu punom prirode, tu su mi obitelj i prijatelji, a najviše od svega cijenim mir i spokoj koje mogu pronaći u svakoj šetnji nakon desetak minuta – ispričao je David, medijski tehničar po struci koji se pod umjetničkim imenom David Who bavi glazbom, a uz to i video-produkcijom.

Zahvaljujući Davidovoj pobjedi, domaćin završnice projekta moja.hr će sljedeće godine biti Varaždinska županija. Pobjednički film možete pogledati ovdje.

Komentari