Dani Općine

FOTO: SJEDNICA U KLENOVNIKU Načelnik Blaško posebno istaknuo jednu osobu:"Najviše se zahvaljujem na projektu decentralizacije"

Objavljeno: 12.10.2018. 20:32

Zadnja izmjena: 16.10.2018. 14:12

Foto: Dario Jurčević

Povodom obilježavanja Dana Općine Klenovnik, danas se u dvorani OŠ Klenovnik održala svečana sjednica na kojoj su između ostalih prisustvovali potpredsjednik Vlade Predrag Štromar, zamjenik župana Varaždinske županije Robert Vugrin, saborski zastupnik Anđelko Stričak, gradonačelnik Grada Ivanca Milorad Batinić, te ostali susjedni gradonačelnici i načelnici.

Uvodni govor otvorio je načelnik Općine Klenovnik Mladen Blaško koji je tradicionalno nabrojao sve organizirane i provedene programe, te projekte u 2018. godini i najavio nadolazeće. Zatim se zahvalio svima na dolasku, a posebno jednoj osobi:

- Posebno se zahvaljujem jednoj osobi koja je imala hrabrost krenuti u Vladu i na taj način stvoriti novu stabilnost u Republici Hrvatskoj, a s tim su pokrenuti svi projekti koji su stali otprilike dvije godine, stoga se zahvaljujem. Da do toga nije došlo, danas ne bi imali o čemu pričati, o ovim velikim projektima koje smo odradili, a najviše se zahvaljujem na projektu decentralizacije, jer smo mi tim projektom dobili 1 milijun kuna u proračunu. To je naš potpredsjednik Vlade Predrag Štromar - rekao je načelnik.

Predrag Štromar je pak naglasio kako je svake godine u Klenovniku, te kako zna sve što se ondje događa, pa je nastavio: „Kao i u svakoj općini i svakom gradu, idemo sve uložiti za dobrobit ljudi. Sve što radimo, sve zakone koje donosimo u zadnjih godinu dana, sve projekte koje radimo, sve komunalne projekte sve radimo da bi naši građani bolje živjeli, da bi ostali ovdje u Klenovniku, u Varaždinskoj županiji i u Republici Hrvatskoj“

Svima se obratio i zamjenik župana Varaždinske županije Robert Vugrin te je napomenuo kako je posebno iznenađen kada je saznao koje sve znamenitosti općina Klenovnik ima: "Ako gledamo samo razvoj ruralnog turizma, ovaj kraj, vidikovci, razvoj biciklizma, kulturne znamenitosti kao dvorac Klenovnik, to su sve stvari koje jednostavno treba isticati i o kojima treba govoriti".

Komentari