STOLNI TENIS

FOTO: Najbolji svjetski igrači do 18 godina pripremali su se u Svetom Martinu za varaždinski Croatia Open

Objavljeno: 15.09.2019. 14:23

Zadnja izmjena: 15.09.2019. 14:32

Foto: Damir Ivančić

U LifeClass termama Sveti Martin sutra završava ITTF-ov kamp za najbolje svjetske igrače stolnog tenisa, uzrasta do 18 godina. Varaždinski STK Starr i Hrvatski stolnoteniski savez bili su domaćini i tehnički organizatori kampa.

Kamp je bio odlična priprema igračima za vrlo jaki turnir Croatia Open, koji će se igrati u Varaždinu od 18. do 22. rujna. Prisutno je bilo dvadesetak stolnotenisača i stolnotenisačica iz osam država  i to Indije, J. Koreje, Francuske, Bjelorusije, Egipta, Slovačke, Turske i Hrvatske, a još desetak igrača spariralo je mladim svjetskim talentima do 18 godina.
Od hrvatskih predstavnika na kampu su bili Marta Vukelić, Ivor Ban i Filip Borovnjak, a Hana Arapović je bila u svojstvu trening partnera, a sparili su i Ronald Ređep uz prvotimce STK Starr koji su se ujedno pripremali za nastup u Ligi prvaka. Glavni trener na kampu je Talijan Massimo Costantini, koji je u 2018. kao glavni trener Indije proglašen od ITTF-a za trenera godine. Sveukupno je u Svetom Martinu šest trenera, a hrvatske boje "branio" je Darko Arapović.

 

Komentari