grad varaždinske toplice

Foto - Najmlađi stanovnici Varaždinskih Toplica razgledali jedinstvenu 'Lovačku priču'

Objavljeno: 16.11.2022. 13:24

Zadnja izmjena: 16.11.2022. 13:24

Nakon učenika osnovnih škola Antuna i Ivana Kukuljevića Varaždinske Toplice i Svibovec, izložbu "Lovačka priča" koju je na inicijativu Grada pripremilo Lovačko društvo "Jelen" posjetili su i mališani iz dva gradska dječja vrtića.

Najmlađi stanovnici Grada, djeca iz dječjih vrtića "Čarobno ogledalce" i "Tratinčica" na izložbi su se upoznala sa životinjskim svijetom koji ih okružuje. Izložba je edukativnog karaktera te je njezin primarni cilj bio pokazati najmlađima koje ih sve životinje okružuju, upoznati ih s njihovim staništima i navikama, kao i prikazati lovce u njihovom pravom svjetlu. "Lovačku priču" tijekom prošlog tjedna posjetilo je ukupno oko 460 djece s područja Grada.

- Drago mi je da je jedinstvena toplička Lovačka priča zaživjela i da smo u samo tjedan dana uspjeli privući djecu i njihove učiteljice, odnosno odgojiteljice iz obje osnovne škole i oba dječja vrtića te im prikazati životinjski svijet koji nas okružuje, s obzirom da velik broj ovih životinja vjerojatno nisu imali priliku vidjeti uživo - rekla je gradonačelnica Dragica Ratković.

Komentari