općina donja voća

Foto - Najstarija mještanka Donje Voće proslavila 100-ti rođendan

Veliki jubilej baki Dori čestitala je i načelnica Sanja Kočet zajedno s općinskom vijećnicom Hanom Bulić te joj zaželjeli još puno trenutaka u društvu najmilijih...
Objavljeno: 13.04.2022. 19:39

Zadnja izmjena: 13.04.2022. 20:01

Protekla subota bila je u slavljeničkom raspoloženju - najstarija mještanka Općine Donja Voća Dora Švetak, proslavila je 100-ti rođendan u krugu svoje obitelji i prijatelja.

Pomalo krhkog zdravlja, ali punog srca i bistrog uma, radosno je dočekivala svoje goste koji nisu željeli propustiti ovu priliku te slavljenici čestitati na velikom jubileju. Vedrina duha, upornost i optimizam dovele su baku Doru do stotog rođendana.

Veliki jubilej baki Dori čestitala je i načelnica Sanja Kočet zajedno s općinskom vijećnicom Hanom Bulić te joj zaželjeli još puno trenutaka u društvu najmilijih.

- Kažu prvih sto godina je najteže, a kasnije je već lakše. Život vam zasigurno nije bio lagan i svi se možemo ugledati na radost i žar s kojim živite svaki novi dan. Draga bako, u ime naše Općine želim da vas dobro zdravlje, sreća i nepresušni optimizam prate i dalje, jedno stoljeće je prošlo, a drugo tek počelo i čvrsto je nadam i vjerujem da se vidimo i dogodine - rekla je načelnica.

Komentari