obljetnica oslobađanja generala

FOTO Naše Rode jučer na misi i promociji knjige s predsjednicom i generalima Gotovinom i Markačem

Objavljeno: 17.11.2017. 10:28

Zadnja izmjena: 17.11.2017. 10:28

Foto: Viktor Hranić

Kao što smo i najavili, predstavnici RODA jučer su u Zagrebu sudjelovali u promociji monografije Specijalna policija u Domovinskom ratu - u čijoj su izradi i sami aktivno sudjelovali.

>> Naše Rode danas putuju u Zagreb na promociju monografije Specijalna policija u Domovinskom ratu

Prije same promocije, sudjelovali su na misi u Zagrebačkoj katedrali, koju je predvodio pomoćni zagrebački biskup mons. Ivan Šaško - a koja je bila posvećena petoj obljetnici puštanja na slobodu generala Ante Gotovine, Ivana Čermaka i Mladena Markača. U prvim redovima - osim generala - sjedili su i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, ministar obrane Damir Krstičević, general Ljubo Ćesić Rojs, ali i naši branitelji.

- Među onima koji su branili hrvatsku domovinu, među bivšim zapovjednicima i dužnosnicima, primjećujemo posebnu brojnost pripadnika Specijalne policije. - istaknuo je mons. Šaško, dodajući kako su oni ovaj dan izabrali i za predstavljanje svoje knjige. Nakon mise održana je i promocija u dupke ispunjenoj dvorani "Vijenac" Nadbiskupskog pastoralnog instituta. Bili smo jučer sve vrijeme s našim Rodama, tako da ovdje donosimo bogatu fotogaleriju s mise i promocije.

Komentari