9. međuopćinsko natjecanje vatrogasaca

Foto - Natjecanje vatrogasnih zajednica četiri općine okupilo 45 ekipa

Objavljeno: 12.09.2023. 19:01

Zadnja izmjena: 12.09.2023. 19:18

Na nogometnom igralištu NK Bratstvo Otok Virje u subotu je održano 9. Međuopćinsko natjecanje vatrogasaca i vatrogasne mladeži Vatrogasnih zajednica općina Cestica, Maruševec, Petrijanec i Vinica, na kojem je sudjelovalo više stotina vatrogasaca raspoređenih u 45 ekipa. 

Organizacija je bila povjerena Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Virje Križovljansko, a domaćin je bila Vatrogasna zajednica općine Cestica, izvijestili su danas iz općina Cestica i Petrijanec.

U muškoj „B“ kategorije natjecale su se 4 ekipe, a prvo mjesto osvojili su vatrogasci DVD-a Lovrečan Dubrava. U ženskoj „A“ kategoriji djevojke iz DVD-a Maruševec bile su prve. Ukupni pobjednik međuopćinskog vatrogasnog natjecanja u kategoriji „A“ muški bili su vatrogasci DVD-a Družbinec. 

Kod djece u muškoj kategoriji 6-12 godina, prvo mjesto osvojio je DVD Maruševec, a u ženskoj konkurenciji djece 6-12 godina DVD Donje Ladanje, navodi se u priopćenju.

Uz čelnike varogasanih zajednica, proglašenju rezultata i podjeli pehara bili su prisutni i načelnici Općine Cestica Mirko Korotaj te Općine Petrijanec Željko Posavec.

Komentari