jubilarnih 100

FOTO: NK Podravina svečanom akademijom proslavila 100 godina

Objavljeno: 30.11.2019. 14:00

Zadnja izmjena: 30.11.2019. 15:02

Foto: Dario Jurčević

Nogometni klub Podravina, jedan od nastarijih klubova, ne samo u Varaždinskoj županiji nego i u cijeloj Hrvatskoj, danas je svečanom akademijom u Centru za kulturu i informiranje Dragutin Novak u Ludbregu proslavio jubilarnih 100 godina.

Svečanosti su prisustvovali brojni uzvanici, sponzori, nogometaši i simpatizeri kluba a za njih je pripremljen bogat i svečan program. U svom uvodnom govoru, predsjednik kluba Vito Namjesnik govorio je o povijesti kluba te istaknuo ako je prva javna utakmica kluba odigrana sa Slavenom iz Koprivnice 15. srpnja 1919. godine. Na jubilarnim godinama klubu se čestitali župan Radimir Čačić, gradonačelnik Dubravko Bilić, tajnik varaždinskog ŽNS-a Ivan Novak i viši savjetnik predsjednika Hrvatskog nogometmog saveza Zorislav Srebrić.

Tom je prilikom župan Čačić istaknuo uspješnost kluba - Ova današnja svečanost pokazala je koliko Grad Ludbreg i općenito Podravina živi sa svojim klubom i koju podršku taj klub ima - rekao je župan, dok je gradonačelnik Bilić istaknuo kako se radi o klubu koji je iznimno važan za Grad Ludbreg -  To je klub koji je za Grad Ludbreg od posebnog značaja jer je kroz godine okupio mnoštvo naših sugrađana koji su svoje vrijeme dali ne samo za klub nego i za naš grad - rekao je Bilić.

Komentari