obilazak

Foto - NK Udarnik 32 iz Gornjeg Kućana ima najsuvremeniji sustav navodnjavanja travnjaka

Objavljeno: 24.06.2022. 10:58

Zadnja izmjena: 24.06.2022. 18:21

Teren Nogometnog kluba "Udarnik 32" iz Gornjeg Kućana opremljen je najsuvremenijim sustavom navodnjavanja, odnosno zalijevanja travnjaka.

Zamjenik varaždinskog gradonačelnika Miroslav Marković, posjetio je danas klub iz tog varaždinskog prigradskog naselja gdje se sastao s Blaženkom Beli, članicom Gradskog vijeća Grada Varaždina te predstavnicima mjesnog odbora i kluba. Kako navode, uvjerio se u kvalitetu nedavno izvedenih radova na kompjuterski upravljanom sustavu za zalijevanje travnjaka koji će još više potkrijepiti ambicije kluba da se natječe u višem rangu natjecanja.

Klub se sada natječe  u  3. ŽNL - skupina Varaždin. Vrijednost izvedenih radova je 90 tisuća kuna, pola od tih sredstava osigurano je putem natječaja Županjskog nogometnog saveza, a polovinu je osigurao Grad Varaždin. Prilikom boravka u Gornjem Kućanu zamjenik gradonačelnika Marković razgovarao je s domaćinima o planovima razvoja vijeća MO Gornji Kućan kojem predsjeda Goran Bobek te o daljnjem uređenju sportsko rekreacijskog centra koji je omiljeno sastajalište žitelja tog dijela grada Varaždina.

Komentari