pomoć osobama s teškoćama

FOTO Noć muzeja Rotary klub Trakošćan iskoristio za humanitarnu akciju - u kojoj i vi možete sudjelovati

Objavljeno: 28.01.2018. 20:31

Zadnja izmjena: 28.01.2018. 20:32

Manifestaciju “Noć muzeja” Rotary klub Trakošćan iskoristio je za humanitarnu akciju u dvorcu Trakošćan pod nazivom "Noć za Sunce”, tijekom koje su od posjetitelja prikupljane donacije za uređenje prostora udruge “Ivanečko sunce”.

Riječ je o udruzi koja se brine za osobe s intelektualnim teškoćama. Zahvaljujući brojnim posjetiteljima koji su podržali akciju prikupljeno je 7.350 kuna namijenjenih za opremanje prostora udruge “Ivanečko sunce”.

I vi možete sudjelovati

Uz posjetitelje, akciju su donacijama poduprla 3 KUD-a s područja općine Bednja, te lepoglavski umjetnik Dragutin Jamnić koji je donirao jednu od svojih skulptura. Članovi Rotary kluba Trakošćan donatore su počastili krafnama, kuhanim vinom i čajem.
Oredsjednik Rotary kluba Trakošćan Goran Hočuršćak zahvalio je za sve donacije, dodavši da akcija “Noć za Sunce” još nije završena. Naime, akcija traje do 28. veljače do kada se na humanitarni račun akcije IBAN: HR 4023600001502240978 mogu uplatiti donacije za opremanje prostora udruge “Ivanečko sunce”. Iskoristite ovo vrijeme da pomognete osobama kojima je to stvarno više nego potrebno.

Komentari