nakon uspješne polusezone

FOTO: Nogometaši topličke Mladosti za blagdane počastili navijače i sponzore

Objavljeno: 27.12.2019. 11:35

Zadnja izmjena: 27.12.2019. 11:36

Iza nogometaša Mladosti iz Varaždinskih Toplica uspješna je jesenska polusezona. Osim što je seniorska momčad nakon godina lošijih rezultata ponovno pri samom vrhu prvenstvene tablice te je u školi nogometa sve je veći broj djece i mladih, klub je na tribine vratio i veliki broj navijača.

- S pravom možemo reći da se nogomet na velika vrata vratio u Varaždinske Toplice. Mnogi ljudi koji su prije bili vezani za klub ponovno su nam se pridružili, a imamo i veliki broj navijača. I prema podacima Županijskog nogometnog saveza, Mladost je klub s najvećom posjećenošću domaćih utakmica u prvenstvu – ističe Dubravko Vuk, predsjednik NK Mladosti.

Prigodno blagdansko druženje tako je okupilo veliki broj navijača, simpatizera te sponzora. - Mnogo toga smo odradili ove godine tako da smo zavrijedili da se na kraju uspješne kalendarske godine i malo družimo. Zajedničko okupljanje bila je prilika da se na jednom mjestu istakne sve što smo učinili, ali i otkrijemo dio planova za budućnost – dodaje predsjednik Vuk.

Komentari