općina beretinec

Foto - Nova investicija na području Općine Beretinec, evo o čemu je riječ

Objavljeno: 22.03.2024. 17:15

Zadnja izmjena: 22.03.2024. 17:20

Načelnik Općine Beretinec Nikola Žganec, župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i europske poslove Darko Majhen te ravnatelj i pomoćnik ravnatelja Županijske uprave za ceste Varaždinske županije Tomislav Osonjački i Krunoslav Lukačić obišli su radove na prometnici Beretinec - Črešnjevo.

Načelnik Žganec naglasio je kako se radi o još jednoj investiciji u nizu u proteklom razdoblju čime se i ove godine nastavlja uspješna suradnja.

- Ovog puta sa Županijskom upravom za ceste Varaždinske županije realiziramo projekt modernizacije prometnice Ž2963 od naselja Beretinec prema Črešnjevu. Upravo je sigurnost u prometu jedan od prioriteta u našem radu, a to dokazuju i završeni općinski projekti vezani za cestovnu sigurnost. To su projekti asfaltiranja nerazvrstanih cesta, novi pješački prijelazi, kamera za nadzor brzine, javna osvjetljenja kolnika, čišćenje kanala radi oborinske odvodnje i sanacije klizišta – istaknuo je načelnik Žganec te je ujedno zahvalio ravnatelju ŽUC-a i županu Stričaku na svim aktivnostima na području Općine Beretinec.

Komentari