konferencija za medije

FOTO: Novi drvored između Između Dječjeg vrtića i stambenih zgrada u Trakošćanskoj ulici

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 15.12.2020. 14:56

Zadnja izmjena: 15.12.2020. 15:02

Između Dječjeg vrtića Varaždin i višestambenih zgrada u Trakošćanskoj ulici danas je održana konferencija za medije, a sve povodom sadnje novog drvoreda u tom dijelu grada. 

Kako je tom prilikom poručio gradonačelnik Ivan Čehok, Gradu ''ne pada na pamet'' pretvarati zelene površine u parkirališta. – Za ovaj prostor je davno postojao projekt kojim bi se na mjestu drvoreda i travnjaka napravilo parkiralište. U Trakošćanskoj je sada posađeno 10 lipa, a bit će postavljene klupice i stol da građani mogu ljeti sjediti u hladu i družiti se - rekao je Čehok te pozvao sve građane da se jave ukoliko smatraju da ima dovoljno prostora za uređenje manjeg parka, drvoreda ili pak sadnju nekoliko stabala.

Kako je izjavio Alen Runac, direktor Parkova, njegovi zaposlenici daju sve od sebe da pridonesu ljepšem izgledu Varaždina.  – Danas smo u Grabanicama posadili još tri jasena i želim zahvaliti vrijednim djelatnicima Parkova što daju sve od sebe da pridonesemo ljepšem izgledu Varaždina. Sadit ćemo još dva tjedna, a s novom godinom kreću i nove aktivnosti - rekao je Runac. 

 

Komentari