suradnja mladih u marofu

FOTO Novomarofska udruga Mladi za Marof odlučila svoj prostor ponuditi mladima za svakodnevno korištenje

Objavljeno: 22.01.2018. 18:57

Zadnja izmjena: 22.01.2018. 19:22

Nakon godinu dana boravka u novom gradskom prostoru, Udruga Mladi za Marof odlučila je mladima s područja grada Novog Marofa ponuditi taj prostor na svakodnevno korištenje.

Prostor Udruge koji se nalazi na prvom katu zgrade stare škole, u Zagorskoj 31 u Novom Marofu, povremeno se koristio za razne radionice, prezentacije, predavanja i druženja, a od sada je otvoren svakodnevno od ponedjeljka do petka od 13 do 20 sati.

Nakon duže uspješne suradnje sa Srednjom školom Novi Marof na međunarodnim razmjenama za mlade, Udruga Mladi za Marof proširuje suradnju tako što srednjoškolcima i ostaloj mladeži nudi prostor u kojem mogu zajednički provoditi vrijeme i nakon završetka nastave. Mlade su prvog dana, u ponedjeljak, 22. siječnja, posjetili gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač i ravnateljica Srednje škole Jasminka Behin.

- Čitav prostor stare škole namijenjen je za udruge. Drago mi je zbog suradnje Srednje škole i Udruge Mladi za Marof kojom će učenici u slobodno vrijeme moći doći u prostorije udruge, učiti, koristiti računala s besplatnim internetom. Nadam se isto tako će se i osmaši priključiti i koristiti prostor. S obzirom da radi o starijoj zgradi koja treba obnovu početno ćemo malo urediti, a trenutno se radio sveobuhvatan projekt obnove. Procijenjena investicija je oko 2 milijuna kuna pa razmišljamo o postupnoj obnovi. - izjavio je Jenkač, a podršku radu MzM centra dala je i ravnateljica Srednje škole Jasminka Behin naglasivši da je suradnja s Udrugom Mladi za Marof vrlo dobra.

Komentari