grad lepoglava

Foto - Obnovljeno dječje igralište kod društvenog doma u Gečkovcu

Objavljeno: 10.03.2022. 14:09

Zadnja izmjena: 10.03.2022. 14:09

Prostor oko novoizgrađenog društvenog doma u Gečkovcu, u Mjesnom odboru Lepoglavska Ves, sadržajno se obogaćuje - uz ranije izgrađeno sportsko igralište, uređuje se i prostor namijenjen za igru djece.

Naime, ovih se dana na tom prostoru postavljaju dječja igrala - ljuljačke, klackalica, tobogan i penjalica. Riječ je o gradskoj investiciji vrijednoj 50.000 kuna, a uz postavljanje dječjih igrala, kod društvenog doma u Gečkovcu postavljene su i sigurnosne kamere koje bi one koji žele vandalizirati gradsku imovinu trebale odvratiti od te namjere.

- Uređenje ovog prostora započeli smo prije nekoliko godina izgradnjom sportskog igrališta. Nakon toga krenuli smo s izgradnjom društvenog doma što smo uspješno priveli kraju. Trenutno uređujemo dječje igralište, nakon čega ćemo urediti preostali prostor oko doma kao i prilazni put. Bit će ovo mjesto na kojem će se građani svih generacija iz ovog najvećeg mjesnog odbora na području Grada Lepoglave okupljati, družiti i provoditi brojne društvene aktivnosti - rekao je gradonačelnik Marijan Škvarić.

Komentari