HRVATSKA - MAĐARSKA 3:1

FOTO: Odbojkašice s kombiniranim sastavom bolje od susjeda iz Mađarske

Objavljeno: 29.05.2019. 22:44

Zadnja izmjena: 29.05.2019. 23:14

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija slavila je u drugoj utakmici grupne faze europske Zlatne lige. Nakon 106 minuta igre bile su bolje od Mađarske rezultatom 3:1 (25:21, 22:25, 25:17, 25:21 ). Ovom pobjedom odbojkašice su upisale šesto bodova i zauzele vrh kvalifikacijske skupine B.

- Svi zajedno smo do sada odradili samo četiri zajednička treninga. U Austriji nam je bilo teže doći do pobjede, no danas smo dobro ušle u utakmicu. Dosta smo dobro servirali i ova pobjeda vrlo je bitna za nas. Iako smo već kvalificirani želimo u što boljoj formi i što sigurnije doći do Final Foura. U subotu se nadamo pružiti bolju igru nego u Austriji, sigurna sam da ćemo kao tim, uz rad i kako budemo duže zajedno, ostvarivati sve bolje rezultate, izjavila je netom nakon utakmice Samanta Fabris.

 Nakon pobjede nad Austrijom prošle nedjelje, odbojkašice su još jednom pokazale da su u izvrsnoj formi. Najbolja igračica susreta bila je Lucija Mlinar s 18 poena.

 - U pomlađenom smo sastavu, došlo je do smjene generacije i još se uvijek uigravamo. Zaista smo se dobro pripremile, lijepo treniramo, a ova pobjeda je rezultat toga, istaknula je Lucija Mlinar te dodala kako ih u subotu čeka nova utakmica s Austrijom koji im je već poznat protivnik. 

Komentari