NK VARAŽDIN - NK DRAVA PTUJ

FOTO: Odlične akcije varaždinskih nogometaša okrunio Leon Benko s dva pogotka

Objavljeno: 23.02.2019. 17:56

Zadnja izmjena: 23.02.2019. 18:16

Nogometaši NK Varaždina odradili su završnu pripremnu utakmicu s gostima iz Slovenije NK Drava Ptuj i pobijedili 2:0 (0:0).

Gosti, koje je predodio varaždinski trenerski dvojac Nikola Jaroš i  Ivo Prettner pokazali su se kao odlična momčad za završnu provjeru pred nastavak sezone.

Čvrsta i tvrda utakmica u kojoj je prvo poluvrijeme proteklo s nekoliko prilika za varaždinske nogometaše, od kojih treba izdvojiti one Jerteca i Fućaka ali su mreže ostale netaknute.

Drugi dio susreta ponovo je prikazao dobar nogomet u kojem su obrane oba sastava odradile velik dio posla. S obzirom da je riječ o prijateljskoj utakmici, uslijedile su i brojne izmjene u kojima su se bolje snašli varaždinski nogometaši te su nastavili s redanjem prilika. Najbolje se snašao Leon Benko u 80. minuti kada je potigao prvi gol te nakon odlične napadačke akcije na samom kraju susreta.

Trener Varaždinaca Branko Karačič isprobao je ukupno 16 igrača od kojih će mnogi konkurirati za prvenstveni susret protiv NK BSK iz Bijelog Brda, koji je na rasporedu već sljedeće subote od 15 sati u Varaždinu.

Komentari