TK MLADOST VARAŽDINSKE TOPLICE

FOTO Održan amaterski turnir u tenisu u odličnoj organizaciji TK Mladost Varaždinske Toplice

Objavljeno: 02.09.2020. 19:28

Zadnja izmjena: 02.09.2020. 19:48

Proteklog je vikenda u Varaždinskim Toplicama održan amaterski turnir u tenisu u organizaciji TK Mladost Varaždinske Toplice.

Na turniru je sudjelovao 31 igrač, svi koji su se prijavili preko aplikacije Sliceer. U petak je bio održan ždrijeb i napravljena satnica koje su se držali svi prijavljeni i u subotu na dan turnira odigrali svoje mečeve. Na turniru su sudjelovali igrači iz tri županije. Zahvaljujući Sliceer aplikaciji, tenis je bio ravnopravan i kvalitetan, jer su mogli sudjelovati samo tenisač podjednakog znanja.

Prvo polufinale odigrali su mladi Leon Budinski i Dino Sekačić, u kojem je Leon svojim silovitim udarcima prošao u finale. Drugo polufinale odigrali su Krunoslav Štriga i Franjo Vrtar u kojem se bolje snašao Štriga. U meču za treće mjesto ipak je presudilo iskustvo i tako je pobjedu uzeo Vrtar. U zanimljivom finalnom meču, Leon je pokazao da nije slučajnost što je osvojio turnir, jer je samo nekoliko dana prije to isto učinio i na Sliceer turniru u Varaždinu.

 - S obzirom na to da sam tenis počeo igrati prije četiri godine, ovo je prilično veliki uspjeh za mene, izjavio je pobjednik Leon Budinski. - Jako sam sretan radi osvojenog turnira u jakoj konkurenciji. Zahvalio bih se organizatorima teniskog kluba Varaždinske Toplice na ukazanoj prilici za nas amatere da se možemo natjecati i pokazati svoje znanje u tenisu, dodao je Budinski.

Svim sudionicima turnira bio je osiguran ručak, a pobjednici, finalisti i polufinalisti nagrađeni su peharima, te prigodnim nagradama.

Mladi iz kluba TK Mladost Varaždinske Toplice već najavljuju kako će druge godine turnir biti sigurno za koju stepenicu još kvalitetniji.

Komentari