Proteklog je vikenda u Varaždinskim Toplicama održan amaterski turnir u tenisu u organizaciji TK Mladost Varaždinske Toplice.

Na turniru je sudjelovao 31 igrač, svi koji su se prijavili preko aplikacije Sliceer. U petak je bio održan ždrijeb i napravljena satnica koje su se držali svi prijavljeni i u subotu na dan turnira odigrali svoje mečeve. Na turniru su sudjelovali igrači iz tri županije. Zahvaljujući Sliceer aplikaciji, tenis je bio ravnopravan i kvalitetan, jer su mogli sudjelovati samo tenisač podjednakog znanja.

Prvo polufinale odigrali su mladi Leon Budinski i Dino Sekačić, u kojem je Leon svojim silovitim udarcima prošao u finale. Drugo polufinale odigrali su Krunoslav Štriga i Franjo Vrtar u kojem se bolje snašao Štriga. U meču za treće mjesto ipak je presudilo iskustvo i tako je pobjedu uzeo Vrtar. U zanimljivom finalnom meču, Leon je pokazao da nije slučajnost što je osvojio turnir, jer je samo nekoliko dana prije to isto učinio i na Sliceer turniru u Varaždinu.

 - S obzirom na to da sam tenis počeo igrati prije četiri godine, ovo je prilično veliki uspjeh za mene, izjavio je pobjednik Leon Budinski. - Jako sam sretan radi osvojenog turnira u jakoj konkurenciji. Zahvalio bih se organizatorima teniskog kluba Varaždinske Toplice na ukazanoj prilici za nas amatere da se možemo natjecati i pokazati svoje znanje u tenisu, dodao je Budinski.

Svim sudionicima turnira bio je osiguran ručak, a pobjednici, finalisti i polufinalisti nagrađeni su peharima, te prigodnim nagradama.

Mladi iz kluba TK Mladost Varaždinske Toplice već najavljuju kako će druge godine turnir biti sigurno za koju stepenicu još kvalitetniji.

Komentari

02.09.2020. 19:28h Zadnja izmjena: 02.09.2020. 19:48