općina petrijanec

Foto - Održan dan otvorenih vrata Dječjeg vrtića Bambi Petrijanec

Objavljeno: 29.03.2023. 14:43

Zadnja izmjena: 29.03.2023. 14:43

Danas se u Dječjem vrtiću Bambi u Petrijancu održava Dan otvorenih vrata za roditelje, što je prilika je roditeljima da dođu u skupine svoje djece te provedu kvalitetno vrijeme sa svojim djetetom i iz prve ruke vide kako izgleda njihov dan u vrtiću.

Uz navedeno se potiče suradnja roditelj - dijete - odgojitelj, a koja je veoma bitna u odgojno-obrazovnom radu, budući da utječe na napredak djeteta u svim razvojnim područjima. Tom je prigodom načelnik Općine Petrijanec posjetio dječji vrtić i razveselio djecu igračkama i slatkišima te proveo aktivnost boravka u vrtiću kao roditelj u skupini Točkice.

- Prijavili smo dva nova projekta: jedan na Središnji državni ured za demografiju i mlade na Javni poziv općinama RH za financijsku potporu za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2023. godini, a drugi na Nacionalni plan oporavka i otpornosti RH -"Izgradnja, dogradnja, rekonstrukcija i opremanje predškolskih ustanova"  te s radošću i veseljem možemo potvrditi da smo za oba projekta dobila Odluku o financiranju i oba su odobrena, a o kakvim se projektima radi točno radi objasnit ćemo idućih dana - rekao je Posavec.

Komentari