općina maruševec

Foto - Održan prijem izvrsnih učenika i mentora u Općini Maruševec

Objavljeno: 25.04.2023. 09:27

Zadnja izmjena: 25.04.2023. 09:31

U sklopu obilježavanja Dana Općine Maruševec, načelnik Mario Klapša primio je učenike i mentore Osnovne škole Gustav Krklec Maruševec koji su ostvarili rezultate na međuopćinskim, županijskim, regionalnim, državnim i međunarodnim natjecanjima, od jezika do STEM područja i robotike.

Primanju nagrađenih učenika prisustvovali su i roditelji te ravnatelj škole Tomislav Vincek sa suradnicima. Ravnatelj Vincek zahvalio je nastavnicima škole na predanom radu u proteklim godinama i pohvalio dobru suradnju škole i Općine Maruševec. Prilikom uručivanja zahvalnica, načelnik Klapša je učenicima, njihovim mentorima i roditeljima zahvalio i čestitao na uloženom trudu i zalaganju u proteklih godinu dana. 

- Doista sam ponosan što su učenici i mentori koji su sudjelovali na brojnim natjecanjima ostvarili rezultate koji predstavljaju rad naše škole, kao i našu Općinu popunili ovu našu dvoranu. Želim vam svima da i dalje budete uporni, željni znanja i da ga nadograđujete, a Općina Maruševec će vas i dalje poticati i biti vam kao i do sada biti podrška i partner - rekao je načelnik Klapša te dodao da će kao nagradu za postignute rezultate, za učenike i njihove mentore Općina Maruševec u suradnji s OŠ Gustav Krklec Maruševec organizirati izlet po njihovoj želji.

Komentari