općina cestica

Foto - Održan prijem za Tessu Hrženjak, državnu prvakinju u standardnim plesovima

Objavljeno: 23.02.2023. 19:37

Zadnja izmjena: 23.02.2023. 19:37

Petrinja je nedavno bila domaćin Državnog prvenstva u standardnim plesovima te bodovnog turnira u standardnim i latinsko-američkim plesovima.

Sportski natjecatelji plesači i plesačice, članovi Plesnog kluba Takt Varaždin postigli su fenomenalne rezultate. Vrhunska generacija sportaša koja je samo sa zadnjeg državnog prvenstva donijela 12 medalja u Varaždin te 5 naslova državnih prvaka. Jedna od državnih prvakinja je i Tessa Hrženjak iz Radovca koja je osvojila zlatnu medalju u kategoriji mlađi osnovci solo.

Tom prilikom, načelnik Mirko Korotaj danas je primio Tessu gdje joj je čestitao na iznimnom uspjehu koji je postigla u kratkom vremenu te joj uručio cvijet i poklon uz želje da samo tako nastavi i dalje.

Inače, Tessa je učenica 3. razreda Osnovne škole Cestica. Sa 7 godina postala je članica Društva naša djeca u Varaždinu gdje je učila prve plesne korake. Plesom se aktivno bavi od svibnja prošle godine i to u Plesnom klubu Takt, a do sad je već osvojila ukupno 9 medalja. Osim prirodne nadarenosti, Tessa marljivo i redovito hoda na treninge, 2 puta tjedno te još dodatno na individualne treninge.

Komentari